Naast het runnen van een modellen bureau ben ik schoonheid en gezondheidsconsulente bij Laviesage nutricosmetics. Schoonheid komt van binnen uit en zorgt voor een mooie uitstraling. Behalve de ogen speelt de huid hierbij een grote rol. Voor een gezonde huid is het in eerste instantie belangrijk dat je goed en gevarieerd eet. Daarnaast kunnen supplementen een prettige aanvulling zijn, om zo te zorgen dat we alle voedingsstoffen binnen krijgen.

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Ik bied begeleiding bij het opstellen van een persoonlijk plan, door middel van onder andere het volgen van een detox en voeding programma, waarbij het lichaam de kans krijgt te ‘resetten’ en je van hier uit nieuwe manieren kunt ontdekken waarop je je levens stijl en behoeften aan kunt passen.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt over de producten en de soorten begeleiding die ik kan bieden.

ANTI-AGING

Onze Anti-Aging lijn bestaat uit krachtig werkende formules voor huidverzorging en lichaamsverzorging die rimpels en huidveroudering tegengaan, de huidstructuur helpen te verbeteren, bindweefsel versterken, beschermen tegen UV-straling, etc. Het resultaat is een mooie, rijk gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is.

SKIN HEALTH

Onze Skin Health lijn bestaat uit huidverzorging en lichaamsverzorging producten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan het herstellen en gezond houden van de huid bij verschillende huidproblemen en -aandoeningen zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge huid, rode huid, onzuivere huid, etc. Het resultaat is een gave, egale, mooie en gezonde huid.

VITALITY

Onze Vitality lijn bestaat uit supplementen die effectief zorgen voor het goed functioneren van de stofwisseling (metabolisme), het immuunsysteem en verhogen van de weerstand, het lichaam meer energie en herstellingsvermogen geven,  gewrichten soepel houden, etc.

Heeft u interesse in een van de producten of zou u meer informatie willen krijgen over laviesage producten, stuur mij dan via onderstaand formulier uw bericht met uw vragen en/of wensen.