Ik ben Sarah

Yogadocente voor lessen in privé en in groepsvorm, particulier en voor bedrijven. Door yoga te beoefenen kun je balans terug vinden in alle facetten van je leven. Je staat meer in je kracht en kunt je hierdoor focussen op de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Ik ben Sarah

Yogadocente voor lessen in privé en in groepsvorm, particulier en voor bedrijven. Door yoga te beoefenen kun je balans terug vinden in alle facetten van je leven. Je staat meer in je kracht en kunt je hierdoor focussen op de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Ik zie mezelf als een levensgenieter en ben ondernemend, avontuurlijk, beweeglijk, communicatief vaardig, creatief, enthousiast, intuïtief, sociaal, energiek, sensitief en speels.

Wanneer het begon

Op twaalf jarige leeftijd heb ik voor het eerst yoga beoefend, omdat de vader van een vriendinnetje yoga docent was. Deze ene les is mij altijd bijgebleven.

Vanaf mijn twintigste ben ik bezig met bewustwording en vind ik veel voldoening in meditatie, adem techniek, tantra, healing, retraites en stilte wandelingen.

Opleiding

Op het moment dat ik met Hatha Yoga begon, kwam de realisatie dat ik hier meer mee bezig wilde zijn en ben ik de docenten opleiding gaan volgen bij Fiore Osmose Yoga.

Na het behalen van mijn diploma ben ik bij deze yoga studio ook begonnen met les geven. Deze plek voelt als thuis komen. Daarnaast geef ik ook bedrijfs en privé yoga lessen op maat.

Ik deel mijn eigen yoga beoefening graag met anderen en geef met heel veel plezier les, omdat ik weet dat ik op deze manier mijn hoogste potentie volledig benut.

Dat mensen ontspannen en met stralende ogen de ruimte verlaten nadat ze bij mijn les zijn geweest, is voor mij als docente een prachtig geschenk.

“The journey’s never too long when freedom’s the destination”

– Nelson Mandela –

Achtergrond

Sinds 2007 werk ik in de mode wereld en run ik een internationaal modellenbureau. Ik werk over het algemeen part-time en ben er van overtuigd dat meditatie mij helpt om op een plezierige manier efficient en effectief te werken en tevens te zorgen voor meer rust gedurende de dag, ondanks de stress die er vanuit de externe wereld binnen komt. Ik denk dat het goed zou zijn als steeds meer bedrijven zorgen dat hun werknemers de kans krijgen om yoga te beoefenen in de pauze, voor of na het werk en bedrijfs yoga is dan ook iets waar ik mij graag op richt.

Schoonheids consulente

Naast yogadocente en het modellenbureau ben ik schoonheid en gezondheidsconsulente bij Laviesage nutricosmetics. Schoonheid komt van binnen uit en zorgt voor een mooie uitstraling. Behalve de ogen speelt de huid hierbij een grote rol. Voor een gezonde huid is het in eerste instantie belangrijk dat je goed en gevarieerd eet. Daarnaast kunnen supplementen een prettige aanvulling zijn, om zo te zorgen dat we alle voedingsstoffen binnen krijgen.

Voor een overzicht van de laviesage producten en informatie over hoe ik mensen hierin begeleid klik hier